son yazılar

27 Kasım 2008 Perşembe

Ayva Kupasi

Bugun Ayva Kupasi dahilinde okulumuzda itu-bogazici ve koc-sabanci maclari yapildi. saat 22:30 gibi spor salonuna gittigimde sadece koc-sabanci erkekler macinin bir kismini izleyecegimi zannettim fakat gittigimde daha kizlarin maci bitmemisti. niye bu kadar geciktigini sordugum da ise bogazici ve itu macinda kavga ciktigini ve bir gecikme yasandigini ogrendim. bu konuda yorum yapmayacagim cunku olaylarin nasil gelistigi hakkinda hicbir fikrim yok. gelelim gecenin devamina... Kiz takimimiz sabancili rakiplerini 32-28 yenerek, 2. maclarin sonunda 1 galibiyet ve 1 yenilgiye ulastilar. bu gece bize yasattiklari zafer icin kiz takimimizi kutluyoruz ve basarilarinin devamini diliyoruz. kiz takimimizda elif attigi 3 lukler ve etkili oyunuyla sayi yukunu omuzlamistir gecenin benim izledigim diger macinda ise erkek takimimiz cekismeli gecen maci sabanci uni. karsisinda 59-48 kazandi. macin baslarinda yasanan cekisme son periyodta sabanci universitesinden 15 nolu oyuncunun faul sayisinin dolmasi ve orcun arkadasimizin iyi oyunuyla son buldu. bu sirada farki acan takimimizda bu macta goze batan isimler; burak, orcun ve noyan olmustur.tek eksigimiz pota altinda biraz etkisiz kalmamizdi ki serdar hocanin bu duruma bir care bulacagini dusunuyorum.Erkek takimimiz ise bu gece ki zaferle birlikte galibiyet sayisini 2'ye cikardi. takimlarimiz ilk maclarinda bogazici uni. ile karsilasmistir.

2 comments:

Adsız dedi ki...

Maçları yerinde izledik ve gördük ki erkek basket takımımızın senin de söylediğin gibi uzun oyuncu eksiği bulunmakta. Ama aynı zamanda Rams'te oynayan Özer'in parmağını kırmış olması yüzünden bu sıkıntıyı yaşıyor takım.
Sabancıyı ise önceki seneye göre daha iyi gördük nitekim sadece 7 kişi ile çıktıkları maçı uzun oyuncularının faul problemine girmesi yüzünden kaybettiler. Birkaç takviye ile yakında bu derbilerin sonuçları maalesef onların lehine dönecektir tabi bizim takım kendini geliştirmezse.
Günün olayında ise İTÜ ile Boğaziçi takımları arasındaki kavgaydı. Maç esnasında yere düşen Boğaziçili oyuncuya takılan İTÜ lü arkadaş da yere düşmüş. Anlık bir duraksamanın ardından yerden kalkan İTÜ oyuncusu , Boğaziçi nin oyuncusuna temiz bir dayak atmıştır. Ardından olaya müdahil olan benchler kırık çıkık sayısında artmaya sebep olmuş, Boğaziçi'nin bir oyuncusu ağır şekilde yaralanmıştır. Son olarak olayların yatışmadığı görülünce Jandarma çağrılmış ve takımlar geceyi benim duyduğuma göre nezarette geçirmiştir.
Biraz da kız takımımızdan bahsedersek fazla iyi şeyler söyleyemeyeceğim. İlk 5 çıkan oyuncularımız oyunu rahat götürmekte ama benchten hiç yardım alamıyorlar. Son periyodun bitmesine 4 dakika kala skor 30-13 iken oyuna yedek 5 i süren koç Serdar Terzi, 2 dakika da 30-28 e gelen skora fazla dayanamamış ve ilk 5'i tekrar oyuna almak zorunda kalmıştır. Nitekim maç ise Sabancı'nın son dakika içindeki basit top kayıpları sayesinde kazanılmıştır.
Bu haftalık Semahat Arsel Spor Salonu'ndan aktaracaklarım bu kadar. Yeni başlıklarda ve yorumlar da görüşmek üzere...
Esen Kalın

mert dedi ki...

tesekkurler sayin yigiter ulug. onumuzdeki maclarda gorusmek uzere.