son yazılar

2 Ekim 2009 Cuma

Rezzak Vişne'den Koç'un Yıldız Haritası


Rezzak Vişne'den dev hizmet!

02-09 Ekim Koç Burcu Tahminleri hayatınıza yon verirken, aşk hayatınızda vereceğiniz kritik kararlara kılavuzluk edecek. İşte bu haftanın tahminleri, bankoları:




KOC ERKEGİ (21 Aralık-20 Aralık)

Okulların açılmasıyla maddi anlamda sıkıntılar yaşayacaksınız. Özellikle yeni arayışlar, kabına sığmayışların ve yeni trendleri yakalama adına yapacagınız çabalar iç dünyanızda gitgellere sebep olacak. Add&Drop dönemiyle hayatınızda kesin donüşler yapamamanız etrafınızda sizi sevenlerce olumlu karşılanacaktır. Hayatı biraz daha alaya alarak Hamdi Alkan tadında bir özgürleşme, yarınlarınız için sağlam bir adım olabilir. Bu hafta çeşitli muhafazakar kesimlerden tahrik edici teklifler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda mutluluğu yakalamak için bu teklifleri gözden geçirmekte fayda var. Sağlığınız iyi, turp gibisiniz maşallah. Geceleri camı kapatıp yatmayı unutmayın yeter. Kendinize vakit ayırın, ve biraz gezin tozun.

EĞİTİM: **
SAĞLIK: ******************
AŞK: *
PARA: ********* (maşallahınız var)


KOÇ KADINI (19 Mayıs-23 Nisan)

Özellikle kış aylarının gelmesiyle kılıgınıza kıyafetinize dikkat etmeniz onemle rica olunur. Özellikle toprak tonlardaki etekler bu kışın modası oldugundan mutevellit kırmızı veya mavi renklerden uzak durmanız çok önemli. Maddi anlamda sıkıntı yaşamamak adına UGG Botları kredi kartına 12-15 ay taksit almanız aileyle olan iletişiminizi saglamlaştıracaktır. Aşk hayatında "elimi sallasam ellisi" , "istediğim her erkeği elde ederim ben" gibi yaklaşımlar sizi yalnızlığa itecektir. Hem okul hem de aşk hayatınızda yeni gelişmeler olacaktır. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var, olaylara sağlıklı yaklaşın. Arkadaslarınıza vakit ayırın, cünkü bu hafta size inanılmaz bir sürpriz yapacaklar. Alacagınız bazı haberler sizi rahatlatacak ama o haberler ne biz de bilmiyoruz, öğrenince söyleriz. Cinsel hayatınızda birtakım sarsıntılar yaşayabilirsiniz, Allah yardımcınız olsun.

EĞİTİM: ****
SAĞLIK: **
AŞK: *****************************
PARA: **
KISMET: ***+*

0 comments: