son yazılar

16 Ekim 2009 Cuma

BusinessPort Seminerleri - 1 - Mustafa Icil


Mustafa Icil - Google Turkiye Pazarlama Muduru

Pazarlama Kulubunun bu seneki ilk seminerinde Google Turkiye Pazarlama Muduru Mustafa Icil okulumuza konuk oldu ve tecrubelerini bizlerle paylasti.
Kendisi 11 yil Microsoft TR'de  urun muduru, 2 yil Apple TR'de pazarlama mudurlugu yapmis ve 2,5 yildir da Google TR'de Pazarlama Mudurlugu yapiyor. Katilimin yogun oldugu bu seminerde bizlere internet pazarlamaciliginin inceliklerini konulu bir konusma ve sunum yapti. Sunumu sirasinda bu alanda kullanilabilecek ucretsiz Google urunlerinden de yararlandi ve sunumu cok eglenceli bir hale getirdi.
"satriani clone'u gibi gitar calar, sunumlar prezentasyonlar konusunda accayip basarilidir." clairvoyant-eksisozluk

Bogazici bilgisayar muhendisliginden mezun olup ustune bir de bilgisayar masteri yapmis Mustafa Bey ve daha sonra belkide bircok bilgisayar muhendisinin dusundugu sey olan "ben kod yazmayacagim" mentalitesiyle isin pazarlama yonune kaymis.

Gonul bu bilgilendirici ve eglenceli sunumu bastan sona anlatma ister fakat anlattiklarini kendi agzindan dinlemek isi daha etkili kiliyor.
Eksi Sozluk'te hakkinda yazilanlar icin: buraya

Bu semineri ayarlayan Pazarlama Kulubune ve vakit ayirip tecrubelerini bizlerle paylasan Mustafa Icil'e kocblog olarak tesekkuru bir borc bilirim.
Bir sonraki seminer Eczacibasi Holding CEO'su Dr. Erdal Karamercan - 4 Kasim Carsamba

(Mustafa Bey eger bu yaziyi okuduysaniz, sizin bizler hakkinda neler dusundugunuzu yorum olarak yazarsaniz cok seviniriz)

0 comments: