son yazılar

19 Nisan 2009 Pazar

Mezun Yuzugu

Okulumuz, mezun olacak arkadaslarimizin okullarini hatirlamalari icin 3 yuzuk dizayn ettirmis. mezunyuzugu.ku.edu.tr adresine girip vereceginiz oylarla hangi yuzugun yaptiralacagina karar verebilirsiniz. Yuzukle ilgili diger bilgiler ise su sekilde anlatilmis:

Yüzükler mezun olduğumuz okula aidiyet duygumuzu vurgularken, aynı zamanda yıllar geçtikçe okul günlerimizi anımsamamıza , okuldaşlarımızı tanımamıza bir araçtır.

Mezunlar Derneği olarak Koç Üniversitesi Mezunlarına özel bir yüzük sunmak için bir süredir çalışıyorduk. Koç Üniversitesi amblemini taşıyan yüzük şık, kullanışlı ve farklı olmalıydı. Bu amaçla tasarımcı Hülya Çelik Pabuçcuoğlu ile çalışarak 3 farklı tasarım hazırladık. Bu üç farklı tasarımdan en beğenileni ‘Koç Üniversitesi Mezun Yüzüğü’ olacak.

Mezunlarımız ve 2009 senesinde mezun olacak öğrencilerimiz kadar, geleceğin mezunları tüm öğrencilerimizin ortak sembolü olacak yüzüğü yine hep birlikte belirlemek istiyoruz. 24 Nisan tarihine kadar yapılabilecek oylama sonucunda yüzüğümüz belirlenecek.

Bu aşamadan sonra hazırlanacak örnekleri Öğrenci Merkezi giriş katındaki KU STORE’da görmeniz mümkün olabilecek. Yüzükler tamamen gümüş olarak tasarlandı. Fiyatını model belirlenince o dönemki gümüş kuru esas alınarak belirleyerek sizlerle paylaşacağız.

2 comments:

sex on 3... dedi ki...

altından da buzlu badem yaptırsınlar götümüze sokalım afedersin:)

Droplet dedi ki...

Gereksiz..